Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Honlapkészítés Békés m. képes leírás - Honlapkészítés.tlap.hu
részletek »

Honlapkészítés Békés m. - Honlapkészítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: honlapkeszites.tlap.hu » Honlapkészítés Békés m.
Keresés
Találatok száma - 5 db
KuligaComputer

KuligaComputer

Vállaljuk egyedi weboldalak készítését az Ön elvárásainak és a mai trendeknek megfelelően! Nálunk ami a fejben kigondolható az meg is valósítható! Oldalaink admin felületen keresztül egyszerűen kezelhetőek. Keresőbarát kialakítás, hogy a konkurenciával szemben is minél jobb helyezést érjen el! Közösségi oldalak integrálása ( facebook, twitter, tumblr stb). Responsive design készítés, hogy mobil telefonon is tökéletesen jelenjen meg weboldala ( legyen napra kész). Látogasson el hozzánk és kérje ingyenes állapot felmérésünket ill design terv készítését! Régebben a cipőjét nézték meg elsőnek, ma már a weboldalát fogják!

Livestudio

Livestudio

Talán néhányan már halottak a marketingben jól ismert a vonzó weboldal 7 eleméről, vagyis a 7 C-ről. Ezek közül most kiemelném a véleményem szerint legfontosabbat, a Kontaktust (Context). A weboldalunkra látogató új felhasználók kb. 90 %-a a kezdőoldal alapján fogja eldönteni, hogy ez a weboldal a megfelelő e számára, hogy itt meg fogja e találni azokat az információkat, amikre szüksége van. Mivel ennek a pozitív első benyomásnak a kialakítására csak néhány, maximum 30 másodpercünk van, ezért a kezdőoldal struktúrájának és stílusának kialakítása igen fontos. Az oldal kialakítása legyen egyedi és látványos, de ne essünk túlzásokba. Sokan esnek abba a hibába, hogy mindent fel akarnak szórni az első oldalra, mondván a fogyasztónak ne kelljen a menürendszerben bóklásznia, hanem találjon meg mindent könnyen a weboldal kezdő lapján. Így viszont könnyen átláthatatlanná tehetjük az oldalt, ami első ránézésre elrettentheti a fogyasztót, ezért a letisztult, egyszerű szerkezet sokszor hatásosabb.

Viharsarok WebStúdió

Viharsarok WebStúdió

Viharsarok WebStúdió - weboldal készítés kedvező áron, rövid határidővel, weblap, weboldal, internet, hosting, e-business, web Kérje segítségünket arculati koncepciója kidolgozásában, és ügyfelei minden megjelenésében Önre fognak ismerni! Az egyedi arculat, az egységes megjelenés minden szervezetnek és cégnek segít abban, hogy véleményüket a saját céljai szerint formálja. Legyen szó egy kis- és közép vállalati szegmensbe tartozó cég megjelenéséről, vagy egy óriásvállalatéról, az arculatnak professzionálisnak, egyedinek és könnyen felismerhetőnek kell lennie.

Webmarketing magazin hírek
Hogyan építsünk linket?
Hogyan építsünk linket? Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el a keresők találati listáin nem elég egy korszerű, keresőbarát felépítésű honlap elkészíttetése. A látogatottság érdekében be kell vetni néhány marketing eszközt, ezek között a linképítést is. Linket többféle módon lehet építeni. Vannak linkkatalógusok, amelyeknek a releváns témaköreibe ajánlhatjuk a weboldalunkat. Ezek...
A linkkampányok módszerei
A linkkampányok módszerei Egy linkkampány többféleképpen is kivitelezhető, azonban minden esetben egy...
Melyik a jó hírlevél feliratkozási módszer?
Melyik a jó hírlevél feliratkozási... Általában, a hírlevelezés hallatán sokan gondolnak a kéretlen levelekre, a...
Wayout

Wayout

Webfejlesztés és e-marketing szolgáltatások kis és középvállalkozásoknak. Alapítványoknak, civil szervezeteknek ingyenes szolgáltatások! Megtervezzük, elkészítjük cégének, termékének weboldalát, legyen akár flashes microsite, statikus HTML-alapú bemutatkozó oldal, vagy adatbázisalapú, összetett alkalmazás. Önnek különösebb teendője nincsen, az összes feladatot (tervezés, kreatív, fejlesztés, hosting, marketing, karbantartás, support stb.) magunkra vállaljuk. A programozási feladatok modulokba szerveződnek, így a rendszer rugalmassága miatt később könnyen hozzáépíthetők/leválaszthatók az egyes funkciók.

WEBfield-Design Kft

WEBfield-Design Kft

Honlap készítés egyedi igényekre, egyedi megoldásokkal. Keressen minket, hogy segítsünk elérni a kitűzött célt a honlapjával is! Minden honlap életében eljön az az idő, amikor változtatni kell rajta. Van, hogy tartalmilag, vagy funkcióiban, vagy épp a megjelenésében. A legtöbbször mindháromban. Cégünk igényfelmérést követően tanácsot ad a változtatásokra, melyek alapján egy funkcionálisabb, informatívabb, vagy épp felhasználóbarátabb honlapot varázsolunk a régiből.

Tuti menü