Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Honlapkészítés Fejér m. képes leírás - Honlapkészítés.tlap.hu
részletek »

Honlapkészítés Fejér m. - Honlapkészítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: honlapkeszites.tlap.hu » Honlapkészítés Fejér m.
Keresés
Találatok száma - 8 db
 WebSun

WebSun

Szolgáltatásaink Weblapfejlesztés: Képzelje el leendő weboldalát, elektronikus áruházát és mi megvalósítjuk Önnek. Webhosting: A kész weboldalát - alkalmazását stabil, gyors, biztonságos szerverre tesszük (pl: www.azoncege.hu) az Interneten és létrehozunk Ön és csapata számára elektronikus postai címeket (e-mail címeket, pl: megrendeles@azoncege.hu). Szoftver -Hardver szaktanácsadás: Gondja van a meglévő szoftvereivel, számítógépével, hardveregységeivel? Forduljon hozzánk bizalommal és találunk megoldást a problémáira. Cégünk nemzetközi szakmai vizsgákkal, tudással segíti önt az informatika világában.

DunaNet Design Studio

DunaNet Design Studio

Honlapkészítés, webáruház, kiadványtervezés cégeknek, önkormányzatoknak és magánszemélyeknek. Általunk készített honlapok jellemzői: A DDS Admin magyar nyelvű adminisztrációs felületet (CMS) adjuk a honlaphoz. Könnyen kezelhető, szövegszerkesztői ismeret elégséges az admin felület használatához és a honlap adminisztrálásához, karbantartásához. A rendszer php és mysql alapú így lehetőség van további egyedi fejlesztésre is. A weblapot optimalizáljuk, beállítjuk a weblaphoz kapcsolódó fontos kulcsszavakat. A honlap 100% kompatibilis lesz a IE6, IE7, opera és firefox böngészőkkel.

Honlapfejlesztés rövid határidővel

Honlapfejlesztés rövid határidővel

Segítünk meghatározni, hogy milyen funkcionalitású weblapot építsünk. Partnereinkkel a honlapfejlesztés minden fázisában tartjuk a kapcsolatot, rugalmasan kezeljük a megváltozott igényeket, elmagyarázzuk, hogy melyik megoldást miért tartjuk célszerűbbnek és, hogy mit miért érdemes elkerülni. Megbízóinkkal közvetlen kommunikációt alakítunk ki, hiszen csak így érthetjük meg azokat a rejtett igényeket is, amelyeket nehéz megfogalmazni. A weblapfejlesztés során arra törekszünk, hogy a konkrét igények maximális kiszolgálása mellett figyelmeztessük azokra az eszközökre, amelyekkel hozzá tudunk járulni ügyfeleink céljának eléréséhez.

Webmarketing magazin hírek
Hogyan építsünk linket?
Hogyan építsünk linket? Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el a keresők találati listáin nem elég egy korszerű, keresőbarát felépítésű honlap elkészíttetése. A látogatottság érdekében be kell vetni néhány marketing eszközt, ezek között a linképítést is. Linket többféle módon lehet építeni. Vannak linkkatalógusok, amelyeknek a releváns témaköreibe ajánlhatjuk a weboldalunkat. Ezek...
A linkkampányok módszerei
A linkkampányok módszerei Egy linkkampány többféleképpen is kivitelezhető, azonban minden esetben egy...
Melyik a jó hírlevél feliratkozási módszer?
Melyik a jó hírlevél feliratkozási... Általában, a hírlevelezés hallatán sokan gondolnak a kéretlen levelekre, a...
HungaroSoft

HungaroSoft

Fő profilunk egyedi megjelenésű, reszponzív, mobilbarát honlapok és webáruházak készítése. Az általunk készített weboldalak teljes mértékben az ügyfél igényei szerint vannak kialakítva és egyedi honlap arculattal rendelkeznek. A kor igényeinek megfelelően reszponzív (különböző képernyőméretekhez alkalmazkodó), vagyis mobil és táblagépekre optimalizált honlapokat készítünk. További szolgáltatásaink: keresőoptimalizálás, e-mail és tárhely szolgáltatás, különféle grafikai tevékenységek. Az ország egész területén, de kiemelten Fejér megye, illetve Székesfehérvár környékén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

ITonline PC szerviz - Székesfehérvár

ITonline PC szerviz - Székesfehérvár

Számítógép javítás otthonában és irodájában, számítógépes problémák diagnosztizálása és megoldása, adatmentés, hardver és szoftver beállítása, telepítése, frissítése, hálózati eszközök beállítása, vezetékes és vezeték nélküli hálózatok tervezése, kivitelezése, webfejlesztés, internet kapcsolat és levelezés beállítása, víruskeresés és -irtás, informatikai tanácsadás, általános karbantartás, tisztítás, oktatás, hardverek, szoftverek és kellékanyagok beszerzése rendszerfelügyelet www.itonline.hu 30/345-8018

Meridion

Meridion

Cégünk fő tevékenységei közé weboldalak fejlesztése, arculati eszközök készítése és arculattervezés tartozik. Emellett - a felsorolt területekhez szorosan kapcsolódó - olyan kiegészítő szolgáltatások, mint például website audit, marketing tanácsadás vagy pályázatírás. Fő célunk, hogy ügyfeleink számára olyan színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek nem csak a mindenkori piaci kínálatot múlják felül, hanem az általunk támasztott legmagasabb minőségi elvárásokat is teljesítik.

NeoSoft

NeoSoft

Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassuk NeoCMS szoftvereinket! Minden szoftverünkhöz, így ehhez is hozzátartozik, és szoros egységet alkot a design. Minden munkánkban a designkészítés az első lépés, és minden ügyfelünknek az igényei felmérése után egyedi designt készítünk, és az így kialakított designra szabjuk rá az igényelt szoftvert, és a szükséges kiegészítő modulokat. A szoftvernek két alapverziója érhető el. A NeoCMS, valamint a NeoCMS Full szoftver.

TopBand.hu Informatika

TopBand.hu Informatika

Ma már egy cég életében az internetes jelenlét nem kiváltság, hanem egy minimális elvárás az ügyfelek, partnerek részéről! Ebben tud segítséget nyújtani a több mint 5 éve a piacon lévő dcégünk, melynek fő profilja: honlapkészítés, weblap készítés, webáruház készítés, arculatttervezés. Ezen kívül vállaljuk bármilyen grafikai anyag elkészítését, legyen szó reklám anyagról, szórólapokról, bannerekről. Internetes megjelenés, ebben mi nem ismerünk lehetetlen. Forduljon hozzánk bizalommal, készségesen állunk minden leendő ügyfelünk rendelkezésére.

Tuti menü