Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Honlapkészítés Komárom-E. képes leírás - Honlapkészítés.tlap.hu
részletek »

Honlapkészítés Komárom-E. - Honlapkészítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: honlapkeszites.tlap.hu » Honlapkészítés Komárom-E.
Keresés
Találatok száma - 5 db
Awebmester

Awebmester

Legyen egyedi Ön által szerkesztethető honlapja akár 7 nap alatt. Az oldalakon a tartalmat Ön is tudja módosítani. Gyűjtsön össze legalább 3-4 menüponthoz kapcsolható szöveges anyagot képekkel. Küldje el a szekely@awebmester.hu címre és honlapkészítés ezután akár el is kezdhető. Néhány nap múlva már láthatja is az eredményt. Önnek fizetni csak azután kell miután elkészült. A CMS honlapkészítést folyamatában akár naponta követheti az internet segítségével.

Core System

Core System

Szolgáltatások, Programozás, Web programozás (PHP alapon, adatbázistól függetlenül), Web design, arculattervezés, IBM Lotus Notes alkalmazás fejlesztés, Progress alkalmazás fejlesztés, Számítógépes hálózatok, Számítógépes hálózatok kiépítése, Routing, VLAN-ok létrehozása, Qos, Hálózat beállítás, üzemeltetés, Hálózati kiszolgálók, Szerverek telepítése (Web, DNS, file, AD), üzemeltetése, konfigurálása (Linux / Windows OS), Backup rendszerek , VoIP alközpontok (Asterisk alapokon, SIP protokollal).

CTEK

CTEK

A Ctek egy innovatív, magyar tulajdonú informatikai megoldás szállító cég, mely a feladatokhoz rugalmasan áll hozzá, kiválasztva a lehető leghatékonyabb megoldást.

Webmarketing magazin hírek
Hogyan építsünk linket?
Hogyan építsünk linket? Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el a keresők találati listáin nem elég egy korszerű, keresőbarát felépítésű honlap elkészíttetése. A látogatottság érdekében be kell vetni néhány marketing eszközt, ezek között a linképítést is. Linket többféle módon lehet építeni. Vannak linkkatalógusok, amelyeknek a releváns témaköreibe ajánlhatjuk a weboldalunkat. Ezek...
A linkkampányok módszerei
A linkkampányok módszerei Egy linkkampány többféleképpen is kivitelezhető, azonban minden esetben egy...
Melyik a jó hírlevél feliratkozási módszer?
Melyik a jó hírlevél feliratkozási... Általában, a hírlevelezés hallatán sokan gondolnak a kéretlen levelekre, a...
GreenFish Grafika

GreenFish Grafika

A GreenFish Grafika - arculat tervezéssel, - honlap készítéssel, - kiadványszerkesztéssel valamint ezek - nyomdai kivitelezésével foglalkozik. Alakuláskor a környezetünkben lévő kis- és középvállalkozások céges megjelenéséhez kapcsolodó grafikai, tervezési, nyomdai munkák elvégzését tűztük ki célul. Pontos, precíz munkavégzésünkkel kívánjuk segíteni működésüket, eredményességüket.

Web2000 design

Web2000 design

2000 óta foglalkozunk weboldalak tervezésével, a hagyományos html nyelven íródott oldalaktól kezdve a dinamikus tartalomkezelő (cms) és shop rendszerekig. Kiemelt tevékenységünk a weblap készítés a webdesign és a honlap optimalizálás a keresőrendszerekre. A weblapkészítés során kiemelten törekszünk ügyfeleink teljes körű kiszolgálására. Partnereinkel való kapcsolat nem szakad meg a weboldal készítés aktív fázisa után sem, mert folyamatosan ellenőrizzük az elkészült weboldal működését és megoldjuk az esetleges gondokat

Tuti menü